Waaruit bestaat een gezonde lunch?

Heb je weleens gekeken naar een lunch bestellen en laten bezorgen? Dit zal je verrassen, het is namelijk een optie waar steeds meer bedrijven gebruik van maken. In de kantine wordt niet altijd gezond eten aangeboden, maar toch proberen steeds meer bedrijven hier wel op te letten. Als het een keer wat drukker is, dan kan het zijn dat ze op het werk een gezonde lunch bestellen, bijvoorbeeld als er een dag is waarin je veel moet vergaderen. Bij een gezonde lunch moet je denken aan eiwitten, koolhydraten en vetten, maar dan wel in de juiste balans. Je hebt dan ongeveer 350-550 kilocalorieën nodig en minimaal 75 gram groente en dan zou je officieel mogen spreken over een gezonde lunch. Je hebt het nodig, je lichaam moet namelijk genoeg voedingsstoffen binnen krijgen zodat je nieuwe energie krijgt en de focus op je werk kunt houden. Neem daarom ook de tijd om gezond te lunchen, goed eten is belangrijk en daar moet je ook de tijd voor nemen.

Tip: woon of werk jij in de omgeving van Nijkerk? Dan kun je nu een lunch bestellen en laten bezorgen in Nijkerk via Lunch.nl.

Samen eten is gezelliger

Veel mensen vinden het op kantoor niet fijn om alleen te eten, ze eten dan achter de pc en werken door. Maar een pauze heb je nodig en daarom helpt het om samen te eten. Bestel snel je lunch via dit platform en geniet! Dan kun je samen een gezonde lunch bestellen en nuttigen. Groenten en fruit horen er ook bij, je hebt ook een lunch zonder brood, denk dan eens aan een goed gevulde soep of aan een gezonde salade. Er zijn erg veel mogelijkheden en daarbij kun je ook zelf je wensen aangeven en dan extra genieten. Stel het op kantoor eens voor om samen te eten en zorg dat je weet wat iedereen wel of niet mag eten en dan kun je dat ook doorgeven. De lunch wordt dan op het afgesproken moment bezorgd en dan is het ook tijd om allemaal te stoppen met werken, weg van de schermen. Even samen uitgebreid de tijd nemen om wat anders te doen, te eten en te pauzeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like