Blogs & Recepten plaatsen

Vind je het leuk om recepten te delen? Of heb je zelf een (food)blog en wil je een recept of blog delen op lkkretenendrinken.nl? Dat kan! Lkkretenendrinken.nl heeft dagelijks vele geïnteresseerde bezoekers die het leuk om vinden om jouw recepten te proberen of jouw blogs te lezen.

Je kunt in een blog of recept 2 links opnemen naar je eigen website. Zo profiteer je ook van de sterke SEO waarde die lkkretenendrinken.nl heeft opgebouwd.

  • Voor een recept of blog vragen wij een eenmalig bedrag van €4,95. Wanneer je 2 of 3 plaatsingen koopt profieer je van korting. Onderaan deze pagina kun je een tekstbestand uploaden (het liefst word of .pdf.) en de betaling afronden.
  • Zodra de betaling is afgerond gaan wij aan de slag om de blog of recept te plaatsen. Wij zorgen voor een nette opmaak en voegen een rechtenvrije foto toe.
  • Op lkkretenendrinken.nl plaatsen wij allen blogs rondom de thema’s eten & drinken, voeding, diëten, gezondheid (in relatie tot voeding). Kortom, alles wat met eten en drinken te maken heeft!
Totaal: € -