Verrassend nieuw concept aan de Herengracht in Amsterdam

De Amsterdamse Herengracht heeft een nieuwe hotspot in de stad, namelijk Deus Cantina. Dit is niet zomaar een restaurant. De grote ruimte van 750 m2 is op elk moment van de dag toegankelijk. Je kunt hier terecht voor een brunch en in de avonduren weer aansluiten voor een borrel. De locatie is geïnspireerd door alle Deus tempels over de hele wereld.Je ziet de passie voor reizen, surfen en fun terug in de menukaart met internationale street food. Voor alle veganisten zijn er natuurlijk ook vegan gerechten beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een Wagyu-burger, sweet potato fries of een oesterzwamburger. Wil je dineren in het restaurant reserveer dan via de site een plekje en probeer de unieke gerechten van de chefs uit.

Een inspirerende omgeving in hartje Amsterdam

De inrichting van het restaurant is een mix van verschillende materialen zoals hout, bamboe en metaal, aangevuld met heel veel groen. Overal waar je kijkt, vind je elementen die verwijzen naar de motor- en surfcultuur van Deus.  Een uniek interieur kan vaak inspirerend zijn op een nieuwe manier. Het zorgt voor afwisseling in de routine en kan zorgen voor een ander perspectief. Als je in een ruimte bent die anders is dan wat je gewend bent, wordt je brein gestimuleerd om op nieuwe manieren te denken. Dit kan leiden tot frisse ideeën en oplossingen voor problemen waar je eerder misschien niet aan had gedacht

Een nieuwe plek om te werken en te ontspannen

Deus Cantina is ook ideaal als je op zoek bent naar een flexwerkplek. Terwijl je werkt, word je geïnspireerd door Deus surf- en motorart en maak je gebruik van snel internet. Tijdens de pauzes is er altijd wel iemand om mee te socializen. Deus Cantina is de nieuwe plek waar je kunt werken, ontspannen en goed kunt eten. Als je besluit hier je laptop open te klappen voor een dagje flexwerken, zul je merken dat het een ontmoetingsplek is voor creatievelingen, ondernemers en hardwerkende freelancers. Het is heel normaal om zomaar in gesprek te raken met iemand die net een nieuw project start of zelfs zakelijke inzichten delen. Deus Cantina biedt dus niet alleen een inspirerende omgeving qua interieur en sfeer, maar vooral ook door de mensen die je er treft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like