Vegetarische pasta: mijn favoriete recept!

Macaroni en kaas Pasta-recept

dit romige en heerlijke Italiaanse pastarecept is een kruising met het klassieke comfortvoedsel uit Amerika, Mac en kaas. Macaroni is een soort pasta die wordt gemengd met vier soorten kaas en verschillende kruiden om deze romige ovenschotel te maken. Met een klein beetje groenten en kaassoorten is deze pasta een eenvoudig kaaspasta-recept dat zorgt voor een geweldig feestgerecht waar elk kind zich graag aan overgeeft. Hoeveel kaasachtig is tenslotte te kaasachtig? Volgens de experts bestaat dat niet, haha!

Vier soorten

Dit pastarecept gebruikt vier verschillende soorten kaas. Van het beste uit Italië: Parmezaanse kaas, Engelse Cheddar-kaas, Brien-kaas uit Frankrijk die ook bekend staat als de ‘Queen of Cheeses’ en tot slot de geweldige Zwitserse kaas! Beste manier om te genieten en te serveren: Als u de pasta aan een volwassene serveert, kunt u deze serveren met wat rode wijn. Het past het beste bij pasta. Terwijl u de kinderen serveert, kunt u het combineren met een sapje naar keuze voor een avondmaaltijd of ontbijt. Geen alcohol? Overweeg dan een groene rooibosthee, die past ook perfect!

Voordelen van het gerecht

Deze pasta is het favoriete gerecht van een kind en heeft voordelen waar de ouders het misschien niet mee eens zijn, maar kaas wint altijd! Dit is veel te gemakkelijk en snel, dus u hoeft geen ervaren kok te zijn. Afgezien daarvan kunt u letterlijk alles, groenten of vlees samen met de kaas toevoegen en u bent klaar. Macaroni past goed bij alle soorten kaas, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als u niet goed thuis bent in de kaassoorten. Dus als u een luie volwassene bent, een opgewonden moeder, een nacht student of gewoon een fijnproever, dan is dit uw gerecht! Kaasliefhebbers, verheug u.

Gastronomische macaroni-kaas met parmezaan, cheddar, brie en emmentaler. Dit recept is zo kaasachtig als het maar kan worden.

Opmerking

Voel u vrij om te experimenteren en verschillende kazen te gebruiken, zolang het maar dezelfde kaassoort is. Gebruik bijvoorbeeld een harde, nootachtige kaas met een korrelige textuur in plaats van Parmezaanse kaas als u iets wilt veranderen. Dit recept van kaaspasta werkt geweldig met elk type pasta of gnocchi. Afgezien van macaroni, werkt het vooral goed met korte vormen, zoals penne, farfalle (vlinderdaspasta) of schelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like