Lekker en gezond met honing

Lekker en gezond is natuurlijk de ideale combinatie. Zo wordt honing vaak gebruikt als vervanging voor suiker in gerechten en zoete baksels. Honing geeft natuurlijk die extra zoetigheid, maar is tegelijkertijd ook een natuurproduct. Er zijn talloze soorten honing. Er is zelfs Royal Jelly met honing. Royal Jelly is ook een bijenproduct, maar wordt vooral ingezet voor de gezondheid. Zo combineer je de effecten van Royal Jelly met het genieten van een boterham met honing of een gerecht waarin je honing gebruikt als zoetmaker. Je kunt natuurlijk ook voor andere honing kiezen of kijken naar andere natuurproducten die bij kunnen dragen aan je gezondheid.

Royal Jelly en de gezondheid

Misschien heb je nog nooit gehoord van Royal Jelly, maar wel van koninginnebrij, koninginnegelei of bijenmelk. Allemaal benaming voor hetzelfde. Het is wat jonge larven gevoerd krijgen door voedsterbijen. Vandaar de naam bijenmelk. Royal Jelly wordt net als moedermelk aan de jongen gegeven, maar dan door bijen. Het is dus iets dat wordt geproduceerd om de groei te bevorderen en de jonge bijen, of larven, te versterken. Dat kan het ook voor de mens doen. Er zitten veel eiwitten en vitamine B in Royal Jelly. Dat zijn belangrijke bouwstoffen en vitaminen, ook voor de mens. Zo kan Royal Jelly dus bijdragen aan jouw gezondheid.

Een kuur

Om je eigen gezondheid te verbeteren kun je een Royal Jelly kuur doen. Dat betekent dat je elke dag 1 of 2 theelepels vloeibare Royal Jelly onder je tong legt. Het is het meest effectief als je een half uur daarna niet eet en niet drinkt. Zo’n kuur heeft het meeste effect als je dit drie weken lang doet. Je hoeft dus niet de rest van je leven Royal Jelly te blijven gebruiken, maar een tijdelijke kuur kan je gezondheid al verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like