Feestelijke Vreugde: Het Perfecte Cadeau Met Champagne

De jaarwisseling zit er weer op. Het vuurwerk is afgestoken, de familie is weer ingelicht over hoe het gaat met je vrijgezellen leven en de verhalen die elk jaar weer terugkomen, kwamen ook dit jaar weer terug. Deze ervaring wordt natuurlijk bestempeld met het traditioneel ontkruken van de fles champagne die vaders al veels te lang in de kast heeft liggen. Om je die laatste ergernis te besparen zullen we je een aantal cadeau opties geven zodat vaders die oude fles lekker in de kast kan laten liggen.

 

Jouw uitweg: Champagne cadeau sets 

Het eerste waar je natuurlijk naar kijkt bij het uitzoeken van jouw champagne cadeau set is de champagne. Veel mensen weten niet dat er veel verschil is tussen de verschillende soorten champagne. De meest gevraagde en dus ook meest gemaakte champagne is brut. Brut betekent “droog” in het Frans en bevat een klein beetje suiker voor een heel lichte zoete smaak. Dit past goed bij een borrel met oude kazen of gedroogde ham. Houd de oude heer van schaaldieren of sushi, dan is een Extra Brut geschikt voor hem om zijn laatste diner van het jaar nog specialer te maken. Bij deze champagne wordt de minste suiker toegevoegd en is dan ook extra droog.  Stel het is niet vaders maar moeders die elk jaar de fles open trekt, dan is het interessant om naar een Brut Rosé of Demi Sec te kijken. De Demi Sec is nog zoeter dan een Brut en zal in de smaak vallen bij het dessert, pittige gerechten of rood fruit. 

 

Giftboxen en displays 

Enkel een fles champagne maakt een gift set niet compleet. Vandaar dat deze sets vaak te vinden zijn met prachtige giftboxen. Deze boxen zijn de perfecte manier om de mensen waar je van houdt te verrassen. Er zijn prachtige bedrukte verpakkingen, maar ook houten geschenkdozen, metalen kokers of kokers in de vorm van een ouderwetse koelkast. Als je all-out wil gaan zijn er zelfs luxe display opties beschikbaar zoals brandblussers, licht, displays en adventskalenders.

 

Glazen, accessoires en coolers 

Veelal komen giftsets met twee of meer prachtige glazen van het champagnehuis waar je van koopt. Champagne accessoires zoals coolers zijn zo mooi gemaakt dat het bijna zonde is om ze geen onderdeel te maken van je interieur met hun elegante uitstraling. Deze zijn wederom vaak samen te vinden met glazen in cadeaupakketten maar ook zeker los te verkrijgen. 

Er zijn nog veel meer creatieve en interessante champagne accessoires zoals ice jackets en flessen stoppers om in te duiken, maar vergeet niet waarvoor je naar deze blog kwam; ergernis besparen bij de volgende jaarwisseling met een champagne cadeau set.

 

https://muselet.nl/
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like