Een wijn escape room met wijnproeverij voor thuis

Escape rooms zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in ons land en de mogelijkheden zijn inmiddels eindeloos. Van horror escape rooms tot escape rooms voor kinderen: het is er allemaal. Ben jij een echte wijn liefhebber? En ben jij nog op zoek naar een leuke uitdaging voor jou en jouw wijn liefhebbende vrienden? Dan is een Wijn escape room misschien wel iets voor jullie. Bij een wijn escape room hoef je niet altijd verstand te hebben van wijn. Je gaat namelijk zowel het proeven van wijn als het spelen van spellen en maken van tests combineren.

Verschillende soorten wijn

Bij deze Wijn Escape room is het idee dat je met een groep van ongeveer 6 vrienden of familie thuis wijn gaat proeven. Elke wijn heeft zijn eigen puzzels en raadsels. Deze moet je oplossen om verder te kunnen komen in de escape room. De vragen kun je online beantwoorden en als het antwoord goed is, mag je weer verder. Het doel is om zo snel mogelijk alle puzzels op te lossen en de escape room te ‘ontsnappen’ onder het genot van een wijnproeverij. Dit is erg leuk voor mensen die van wijn houden en daarnaast ook een keer een escape room willen uitproberen.

Ontsnappen uit de escape room door wijn te drinken

Om uit een wijn escaperoom te kunnen ontsnappen hoef je geen echte wijnkenner te zijn. Iedereen kan meedoen. Al helpt het natuurlijk wel als je een wijnliefhebber bent. Door de verschillende wijnen te proeven  en de spellen te spelen ontrafel je de verschillende raadsels en puzzels. Door de code te kraken ontsnap je uit de escape room. Lukt het jullie om de puzzel te ontcijferen, de code te kraken en de escape room te ontsnappen?

Verzamel je vrienden en start vandaag nog met een wijn escape room. Deelnemen is heel eenvoudig door het wijn escaperoom pakket online te kopen via: https://wineheaven.nl/wijn/escape-room/. Na ontvangt log je in het start het spel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like