De voordelen van werken met een avocado groothandel voor de horeca

De avocado is helemaal booming. Sinds een aantal jaren zien we namelijk een flinke groei in de afzet van avocado’s. Het is dan ook een ontzettend veelzijdige vrucht. Zo kun je hem simpel in plakjes snijden voor op een lekker stuk toast, maar ook inzetten voor een heerlijke guacamole. Naast het feit dat de avocado ontzettend veelzijdig is, is deze vrucht ook nog eens heel gezond. Een avocado bevat namelijk ontzettend veel gezonde vetten. Als horecazaak dien je dan ook altijd avocado’s op voorraad te hebben. Om dit te realiseren kun je het beste samenwerken met een avocado groothandel, zoals bijvoorbeeld Boekel AGF.

Altijd de hoogste kwaliteit avocado’s in huis

Het is natuurlijk belangrijk dat jij je klanten voorziet van producten van een hoge kwaliteit. Zo dien je ook kwalitatieve avocado’s in huis te hebben. Tegenwoordig zijn er verschillende leveranciers op de markt. Het is dan ook best lastig om zelf kwalitatieve avocado’s in te kopen. Vandaar is het slim om samen te werken met een vaste avocado groothandel. Als je namelijk een goede groothandel hebt gevonden, kun je deze maar beter vastleggen als vaste partner. Een goede groothandel voorziet je namelijk altijd van kwaliteitsproducten. Ook weet je zeker dat de avocado’s altijd in optimale conditie worden geleverd.

De voordelen van een avocado groothandel

Samenwerken met een avocado groothandel kent veel voordelen. Zo zorgen de medewerkers van de groothandel voor een optimaal leveringsproces. De avocado’s worden altijd gekoeld vervoerd om ze in de zogeheten slapende houding te behouden. Zo wordt het rijpingsproces aanzienlijk vertraagd. Je kunt dan ook zelf kiezen of je ongerijpte of eetrijpe avocado’s wilt ontvangen. Bovendien worden de avocado’s altijd zo snel mogelijk geleverd. Vaak heb je jouw avocado’s al binnen een dag in huis. Doordat de medewerkers van de groothandel de avocado’s grondig controleren tijdens de sortering en het verpakkingsproces, ben je tenslotte altijd verzekerd van de beste avocado’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like