Berkey waterfilter review: Is een Berkey waterfilter goed?

Voor deze Berkey waterfilter review wil ik meerdere punten van de Berkey waterfilter benoemen. Er zijn een aantal voordelen aan gefilterd water die je niet zomaar in de wind kan slaan. Gefilterd water is steeds meer opkomend, waardoor de Berkey waterfilter een goed startpunt is. Na het doen van wat research zal jij gegarandeerd ook een Berkey waterfilter willen aanschaffen, want lekker gefilterd water is niet het enige voordeel hieraan. Lees snel verder als je meer wilt weten over de opties die je hebt, en wat zo’n waterfilter voor jou kan doen!

Water om te drinken

Wanneer je een keertje gefilterd water hebt gedronken, weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel: het smaakt zoveel anders, en zoveel beter, dan ‘normaal’ kraanwater. Doordat de filter de kalk uit het water haalt, krijg je veel verser water. Naast het gefilterde water uit de kraan kan je ook slootwater, rivierwater en zelfs zeewater met de Berkey waterfilter te lijf gaan. Want ook na het filteren van dit water, kan je het prima drinken! De Berkey waterfilter gaat bovendien zo’n 9 jaar lang mee, wat ontzettend prijsvriendelijk uitpakt, en gezien kan worden als een goede investering.

Andere mogelijkheden

Een Berkey waterfilter kopen is makkelijk: je kan het simpelweg gewoon online bestellen! Het is namelijk niet alleen goed voor je gezondheid om gefilterd water te drinken (er zitten dan bijvoorbeeld minder plastic deeltjes in die op lange termijn je gezondheid kunnen schaden), maar het is ook beter voor je huid wanneer je je gezicht wast met gefilterd water! Daarom kan je prima een waterfilter voor de badkamer kopen als je liever water uit een voorverpakt flesje drinkt, want veel voordelen voor een betere huid heeft het dus ook. Dat is met name de reden waarom het ook aangeraden wordt door professionele huid experts, zij raden steeds vaker aan om een waterfilter te kopen om je huid te verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like