Al eens aan rosé uit Duitsland gedacht?

Vrijwel iedereen houdt wel van een lekker wijntje op zijn tijd. Toch denkt men bij wijn eerder aan landen als Spanje en Frankrijk, dan aan Duitsland. Hoewel dit niet gek is, aangezien Frankrijk en Spanje ook heerlijke wijnen maken, betekent dit echter niet dat u Duitsland dan maar achterwege kunt laten. Want ook Duitsland staat zeker wel bekend om de lekkere wijn die zij kunnen maken. Het maakt dan niet eens echt uit van wat voor wijn u houdt. Of u nu een liefhebber bent van een lekkere rode wijn of meer houdt van een rose Duitsland kan dit voor u regelen. Het is tijd om van gedachten te veranderen over dit prachtige land en om kennis te maken met de heerlijke producten die ze aanbieden. Dit zijn namelijk niet alleen maar worsten, maar ook heerlijke wijnen.

Aan wat voor rosé uit Duitsland kunt u denken?

Een van de wijnen uit de Duitsland die echt de moeite wel waard is, is bijvoorbeeld de Weingut Christoffel, Dornfelder Rosé. Dit is een heerlijke rosé die lekker rijk is aan smaak. Als u goed proeft zult u merken dat er een zachte fruitigheid te bemerken is, die heerlijk is. Verder heeft deze wijn een milde en tropische toets. Dit is dus echt een perfecte wijn voor een heerlijke salade met spekjes, maar kan ook perfect worden gedronken bij gevogelte of allerlei soorten grondvis. Verder is het nog wel leuk om op te merken dat deze rose Duitsland gemaakt wordt door een klein familiebedrijf. U koopt dus niet van een groot merk, maar dit zult u zeker niet merken. Het is namelijk echt een geweldige wijn die u een keer geproefd moet hebben.

Geïnteresseerd in rosé uit Duitsland?

Dat is helemaal niet gek. Als u eenmaal weet wat er allemaal te ontdekken is in Duitsland, zult u merken dat u niet meer kunt stoppen met het proeven van nieuwe wijnen. U zal vast en zeker veel plezier hebben aan het proeven van de heerlijkste wijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like