4 Goede redenen om een high tea te reserveren

Een high tea is heerlijk om van je te genieten met vriendinnen of familieleden. Zeker als jullie een voorliefde hebben voor hartige, maar vooral zoete hapjes en uiteraard thee! Hieronder vier goede redenen om een high tea te reserveren.

Babyshower

Heb je een vriendin die op het punt staat om te moeten bevallen en moet je nog een babyshower organiseren? Organiseer dan eens een high tea op een leuke locatie om haar samen met haar vriendinnen te verrassen met een leuke babyshower. Je kunt de locatie vaak van tevoren versieren of aangeven dat de high tea ter ere van een babyshower is, zodat ze de inhoud van de high tea daarop aan kunnen passen.

Familiebijeenkomst

Zie jij familie na lange tijd weer eens? Ook dan is het leuk om een heuse high tea te organiseren op een leuke plek in de buurt. Naast dat je je geliefde familie om je heen hebt en bij kunt kletsen, kun je ook nog eens heerlijk genieten van zoete en hartige hapjes en diverse soorten thee. Wil je afspreken in Almere omdat de meeste familie daar woont? Zoek dan eens op high tea in Almere.

Verjaardag vieren

Ben je bijna jarig en wil je je verjaardag vieren? Doe dit dan met een aantal vriendinnen of familieleden door middel van een high tea. Reserveer op een leuke locatie en geniet samen met je dierbaren van een heerlijke high tea. Kijk van tevoren op de kaart waar de high tea uit bestaat. Op sommige locaties worden alle hapjes vers geserveerd en op sommige locaties bestaan de hapjes vooral uit zoet en minder uit hartig, waar je maar net van moet houden.

Samen met je moeder of zus

Wil je graag samen met je moeder en/of zus(sen) bijkletsen? Dan is een high tea daar een uitstekende gelegenheid voor. Onder het genot van heerlijke zoete, hartige hapjes en lekkere thee (of koffie) kun je genieten van wat quality time samen. Wil je een locatie uitzoeken met een speciaal thema? Kijk dan eens op HighTea.nl en kies een toffe locatie uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like