3 ideeën voor een romantisch ontbijt

Een romantisch ontbijt kan een erg leuke manier zijn om een belangrijke dag voor jou en je partner te vieren, zeker wanneer je verder op de dag ook andere leuke activiteiten op de planning hebt staan. Samen ontbijten geeft je namelijk een kans om samen te genieten van het belangrijke moment in je leven zonder gestoord te worden door de buitenwereld, waardoor je echt voor elkaar de tijd kunt nemen. Een van de meest gebruikelijke manieren om een romantisch ontbijt te verzorgen is in de vorm van een ontbijt op bed: alhoewel dit erg leuk en romantisch is kan het ook voor een hoop troep in je bed zorgen. Overweeg daarom eens een andere vorm van romantisch ontbijten!

Een uitgebreide brunch

Het kan een goed idee zijn om in plaats van op de vroege ochtend te ontbijten wat later op de dag een uitgebreide brunch te houden. Veel mensen hebben namelijk s’ochtends niet bepaald zin in een enorm uitgebreide maaltijd (of het bereiden hiervan). Door wat later op de dag, bijvoorbeeld rond een uurtje of twaalf, samen te brunchen kun je ervoor zorgen dat alle moeite die je er in steekt niet verloren gaat. Bovendien geeft dit je ook eens kans om wat meer te variëren met het eten!

Maak eens wat nieuws

Een romantisch ontbijt neemt namelijk al snel de klassieke vorm van een croissant met een eitje en een glas sinaasappelsap aan. Alhoewel dit op zichzelf helemaal geen slecht ontbijt is, kun je hiermee ook eens variëren. Probeer bijvoorbeeld eens om een wat uitgebreider ontbijtgerecht te maken, zoals bijvoorbeeld scones. Niet alleen geeft dit je een goede kans om eens even lekker uitgebreid te kokkerellen, ook laat het je partner zien dat je veel moeite in de ander wilt steken. Er is haast geen romantischer gebaar denkbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like