Onmisbare horeca apparatuur

Bij het openen van een nieuw restaurant of het verbouwen van een bestaand restaurant is het kiezen van de juiste horeca keukenapparatuur essentieel voor succes. In dit artikel worden enkele essentiële apparaten besproken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je alle benodigdheden in je keuken hebt. Het is belangrijk op te merken dat verschillende soorten restaurants mogelijk extra uitrusting nodig hebben die hier mogelijk niet benoemd worden. Na het lezen van dit artikel kun je een basis leggen waarop je kunt bouwen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Alles wat je nodig hebt kun je vinden bij Horecacentrumbrabant!

Kookapparatuur

Kookapparatuur is natuurlijk niet weg te denken bij de gemiddelde horeca keuken. Denk er bij het kiezen van kookapparatuur aan welke apparaten je het vaakst gaat gebruiken. Hoewel bepaalde apparaten misschien minder duur zijn, voldoen ze mogelijk niet aan je capaciteitsbehoeften als je ze regelmatig gaat gebruiken. Op de lange termijn zal het je ook meer gaan kosten. Denk bijvoorbeeld aan een hoogkwalitatieve oven. Dit veelzijdige apparaat kan worden gebruikt voor bakken, braden en nog veel meer. Daarom is een oven (of meerdere ovens, afhankelijk van je restaurant) essentieel. Tevens zijn elektrische of gas fornuizen altijd handig. Daarnaast zijn friteuses ideaal voor het maken van frites, kipfilet en andere gerechten. Je kunt ze gebruiken voor het frituren van verschillende soorten voedsel.

Koelapparatuur

Er zijn verschillende soorten koelapparatuur en het type dat je kiest hangt af van jouw restaurant en je specifieke koelbehoeften. Natuurlijk zijn koelkasten niet weg te denken uit de keuken. Enkele van de meest voorkomende zijn inbouwkoelkasten, combi koelkasten en vries koelkasten. Inbouw koelkasten zijn ontworpen om op te gaan in de keukenopstelling en zijn vaak te vinden in professionele keukens. Ze worden vaak gebruikt voor het opslaan van voedsel en dranken en zijn beschikbaar in verschillende grootten en capaciteiten. Combi koelkasten zijn een combinatie van een koelkast en een vriezer in één apparaat. Ze zijn vaak te vinden in professionele keukens en zijn beschikbaar in verschillende grootten en capaciteiten. Vries koelkasten zijn speciaal ontworpen voor het koelen van voedsel en dranken op lage temperaturen. Ze zijn beschikbaar in verschillende grootten en capaciteiten en zijn vaak voorzien van grote deuren voor gemakkelijk in- en uitladen.

Opslagapparatuur

Naast koeling heeft elk restaurant opslagapparatuur nodig voor zowel ingrediënten als kleine artikelen en apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan rekken waar je al je potten en pannen kwijt kan, maar ook voor voedselwaren. Welke apparatuur heb jij nodig?

https://www.horecacentrumbrabant.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like